PROTECTOR D.O.O.


security3-services-icon7

NADZOR I ALARMI

Video nadzor i protuprovalni alarmni sistemi za sigurnost Vaše imovine.
klima

KLIMA UREĐAJI

Visokokvalitetni klima uređaji za hlađenje i grijanje.

kapija

AUTOMATIKA I RAMPE

Ugradnja motora za kapije i postavljanje rampi.
security3-services-icon6

KONTROLA PRISTUPA

Kontrolirajte pristup i definirajte tko smije gdje i kada prolaziti.

Kada je u pitanju video nadzor i protuprovalni alarmni sistemi, Protector d.o.o. nudi savremena tehnološka rješenja prilagođena vašim specifičnim potrebama. Naša stručnost omogućava vam da osjetite potpunu bezbjednost u svom poslovnom ili stambenom prostoru, uz intuitivne sisteme kontrole i pouzdanu podršku.

Ugradnja klima uređaja takođe je dio naše stručnosti. Sa Protector d.o.o., možete očekivati efikasna rješenja koja omogućavaju optimalnu temperaturu i udobnost u vašem prostoru tokom cijele godine.

Kada je u pitanju kontrola pristupa, ERV sistemi ili motori za kapije i rampe, naš tim stručnjaka objezbjeđuje visokokvalitetnu instalaciju i održavanje, prilagođavajući se vašim jedinstvenim zahtjevima.

Naši sistemi audio-video interfonije pružaju jasnu komunikaciju i dodatni nivo sigurnosti, čineći vaš prostor još udobnijim i kontrolisanim.

S Protector d.o.o. dobijate partnera koji se posvećuje vašem miru uma, pružajući sveobuhvatna rješenja koja čine vaš prostor sigurnim, udobnim i efikasnim. Vaša bezbjednost je naša misija, a Protector d.o.o. je tu da je ostvari.